Even voorstellen….

Ik ben Lotte Venrooij, 28 jaar en ik woon in Brunssum (Zuid-Limburg). Organiseren dat doe ik het liefst! Daarom ben ik Eventmanagement gaan studeren aan Business School Notenboom in Maastricht. Tijdens mijn opleiding heb ik met veel plezier bij verschillende evenementenbureaus stage gelopen en gewerkt.

Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding heb ik veel onderzoek gedaan naar "experience economy" oftewel de "beleveniseconomie". Joseph Pine & James Gilmore worden gezien als de grondleggers van de beleveniseconomie. Zij stellen dat  alleen het leveren van een dienst niet meer voldoende is; mensen willen een belevenis. Volgens hen gaan belevenissen dieper dan diensten en kan beleving worden ingezet om mensen een onvergetelijke ervaring te geven. Bij alle evenementen die ik organiseer wordt bovenstaande theorie als uitgangsbasis genomen.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met dochtertje Saar en partner Joep. Ik vind het heerlijk om te reizen, ga graag uit eten en zit in de zomer vaak op een terrasje.  

Ik vind het belangrijk om evenementen en feesten te organiseren waar beleving centraal staat. Laten we er samen voor zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Geen detail is te klein of droom te groot!

-Lotte Venrooij-