Bedrijfsuitjes

Voor de leukste bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen enzovoorts bent je bij L´Events aan het juiste adres. Het is mogelijk om alleen een activiteit te boeken maar ook om de gehele organisatie uit handen te geven zoals het boeken van hotelovernachtingen en restaurants. Alle activiteiten zijn geheel op maat te maken en kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. Interesse in een activiteit? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.


Grotbiken

Bij Grotbiken maak je een bijzondere fietstocht van 8 á 10 kilometer door het grootste ondergrondje gangenstelsel van Europa. Volg de ervaren gids steeds dieper het mysterieuze zachtgele mergelstelsel in tijdens deze actieve ontdekkingstocht. Je fietst op een speciale grotbike: een mountainbike zonder ketting speciaal voor gebruik in de grotten. Het grotbiken is ook te combineren met een gids. Onder leiding van een ervaren gids ga je op zoek naar de bijzondere plekken die vertellen over de historie van de onderaardse wereld.

 


Breng een bezoek aan de Rijkskluis in de mergelgrotten

Bezoek samen met een gids de Rijkskluis in de mergelgrotten waar tijdens de tweede wereldoorlog waardevolle Nederlandse kunstschatten veilig werden opgeborgen. Zo’n 800 kunstschatten waaronder de Nachtwacht van Rembrandt, de Stier van Potter en het Straatje van Vermeer hebben hier 3 jaar opgeslagen gelegen. Naast de kluisruimte wordt een bezoek gebracht aan de suppoostenruimte en de ruimte voor de marechaussee, die de kluis en de toegangstunnel moest bewaken. De gids vertelt bijzondere anekdotes van zowel de bezetter als het verzet.

In de grotten in en rondom Maastricht zijn ook diverse teambuilding programma’s te boeken voor grote groepen. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Foto´s: Maastricht Marketing / Fotograaf: Jonathan Vos
Workshop smartphone fotografie

Iedere dag maken we foto’s met onze smartphone, maar hoe neem je nu het perfecte shot? Tijdens deze creatieve workshop waar je samenwerkt in groepen leer je middels verschillende leuke opdrachten de kneepjes van het vak. De workshop is leuk voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, familiedagen etcetera.

Ook bedrijfsmatig is deze workshop erg interessant. Wil jij met jouw bedrijf social media kanalen, zoals Facebook en Instagram beheren en verbeteren, dan heb je goede content nodig. Content is een verzamelnaam voor informatie die je online met elkaar kunt delen.  Op Instagram bestaat jouw content uit foto’s.  Tijdens deze workshop leren we jou en je werknemers hoe je deze content snel en zelfstandig kunt maken. Een goede post begint bij het juiste beeldmateriaal.  Zorg voor de juiste basis. Je foto moet opvallen en aantrekkingskracht hebben. 

Tijdens deze workshop worden jullie enthousiaste fotografen, zodat het leuk en makkelijk wordt om tijdens een werkdag of event mooie smartphone foto’s te maken.
Jij en jouw werknemers kunnen fungeren als de ambassadeurs van je bedrijf.
Door structureel en consequent foto’s te maken en te posten, creëer je meer volgers en wordt je account beter vindbaar en populair.

Deze workshop is op ieder gewenste locatie te volgen.

 


Escape room voor grote groepen

Uitdaging, fun, competitie en spanning

Een echte teambuildingactiviteit, dat is deze escape room experience. Het spel is speciaal ontwikkeld voor groepen van 50 tot 2000 personen en kan op iedere locatie gespeeld worden.

Deze beleving kan op verschillende manieren worden ingezet, enkele voorbeelden:

-       Als onderdeel van een zakelijke dag of personeelsfeest

-       Bij de lancering van een product

-       Klantendag

Alle spellen zijn geheel aan te passen aan een bedrijf of product.

Spanning tot de laatste seconde gegarandeerd!

 Maak een mooie tocht op een tweewieler

Ontdek de mooiste plekjes van Zuid-Limburg op de Vespa, (elektrische) fiets of een ander soort tweewieler. Bij aanvang van de tocht krijg je een plattegrond en route. De tocht kan geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan een stop bij een wijngaard, een picknick onderweg, een teambuilding activiteit of een rondleiding door een mergelgrot met een gids. Alles kan! 

De tweewielers zijn op iedere gewenste locatie af te leveren en op te halen. Kortom een beleving op twee wielen. 

Schapendrijven met border collies

Tijdens deze workshop krijg je uitleg van een enthousiaste herder over de border collies, hun training en over de schapen. Uiteraard kom je zelf ook in actie! De workshop is beschikbaar in twee versies. De familieversie die ook geschikt is voor kinderen en de bedrijvenversie waarbij kernwoorden als groepsdynamiek, samenwerken, communicatie maar vooral ook plezier centraal staan. 

Foto's: Paradijsvogels

Explore the city

Limburg kent vele leuke en gezellige steden. Deze steden zijn op verschillende manieren te ontdekken. Denk hierbij aan een historische wandeling met een gids, een culinaire tour door de stad of een actieve manier met verschillende spellen en activiteiten. Het programma “Explore the city” is geschikt voor een familiedag, teambuilding, personeelsuitstapje etc. en is geheel naar wens samen te stellen.

Foto´s: Maastricht Marketing / Fotograaf: Jonathan Vos